закачалка за баня


Закачалките за баня освобождават място, тъй като можете да хвърляте кърпи на стойката, а не на пода или на стол. Онлайн ще намерите хубава селекция от стойки, създадени от Drop, Onda, Premier, Freestanding и т.н.

Как да избера закачалка?
Зависи от вашия стил на баня и вкус. Ако искате модерни стилове, разгледайте линията Drops.

Onda също има хубава колекция от съвременни фитинги и други аксесоари за баня. Ако имате кралски вкус, може да искате да прегледате Freestanding Spas или линията Premiers. Ако искате декор, но имате ограничен бюджет, разгледайте линията свободностоящи държачи.

Просто от любопитство реших да проверя линията от спа стойки. Стойките са изработени от хром и месинг, като сатиниран месинг. Освен това имате избор от бронз, месинг, хром и сатениран никел. За предпочитане харесвам месинга в царствена, модерна или викторианска среда. От друга страна, месингът ще пасне добре на почти всяка баня. Разтриването с масло е хубаво, ако имате селска баня или антична атмосфера.

Колко струват стойките?
Зависи от вашия избор. Ако изберете спа центровете, можете да намерите артикулите онлайн в ценовия диапазон между 120 лв. и 170 лв.

Как да избера модерни стойки?
Отново не харесвам хром, но в случая с продуктите на Drops харесвам тройните стойки, които биха могли да вървят добре със съвпадащи огледала на заден план. Добавете малко златни декорации към многослойните си огледала и ще имате комбинация от модерни и царствени шарки. Артикулът изглежда добре и със стъклен рафт на заден план. Дръжте златото на разстояние в този случай; по-скоро го компенсира с малки украси от злато. Разбира се, вашият вкус е различен от моя, така че вижте изображенията сами.

Текстурата на хром и сатениран никел не ми харесва, но Premier създаде хубава линия от двойни стойки за спа. В прасковен, тен или антична среда бих поставил щандовете в ъгъла, за да компенсирам атмосферата. Хвърлете няколко светли цветни кърпи на стойката, като тен и имате много хубав античен модел. Стойките Premier са малко скъпи, така че ако сте на бюджет, вижте линията свободностоящи. Имате избор между сатен, месинг, хром и т.н.

Как да избера от линията на Onda?
Onda има хубава селекция от стойки, но все пак може да искате да спестите няколко долара, преди да разгледате артикулите. Ако не се притеснявате за цената, можете да се насладите на тройно полирани стойки от хром, лак за злато/хром, лак за месинг и/или хром. Стиловете вървят добре в бели и кафяви текстури.

Ако търсите прекрасни поставки за тоалетни, можете да помислите за пръстени и поставки, направени от свободностоящи колекции. Имате избор между една, две или три стойки за ръце или можете да изберете стойки с двоен пръстен. Бронзовата трираменна стойка с маслена мазнина би изглеждала страхотно в антична баня или селска обстановка.

От друга страна, поставките с 3 рамена от сатениран никел биха изглеждали страхотно в антична среда или провинциална среда, особено ако поръсите няколко бели/жълти цветя в основата. Хвърлете бяла кърпа и сте готови. Стойките обаче вярвам, че са предназначени за модерни бани или основни бани. Може да харесате стойките за пръстени, но имайте предвид, че ще ви трябват повече усилия, за да поставите кърпата си. Ако бързате често, изберете стойки за ръце.