избор на нова вана

Вие сте собственик на жилище? Ако е така, ако можете да промените едно нещо във вашата баня, какво бихте искали да промените? Ако сте като много други собственици на жилища, има голям шанс ваната да е вашият отговор. В Съединените щати има доста голям брой собственици на жилища, които искат да имат нова вана. Ако сте един от тези хора, знаете ли, че не е нужно да желаете повече? Ако искате нова вана, трябва да си вземете такава. Да направите нова вана част от вашия проект за ремоделиране на кухнята не е толкова трудно, колкото може да изглежда.

Може би първата стъпка при избора на нова вана е да определите колко пари можете да си позволите да похарчите за такава. Ако реконструирате и останалата част от банята си, важно е не само да се съсредоточите върху цената на нова вана, но и върху цената на другите ви консумативи. Ако погрешно похарчите твърде много за нова вана, останалата част от плановете ви за ремоделиране на баня може да пострада. Освен това вероятно ще откриете, че наличието на лимит или бюджет за вана е най-добрият начин да спестите време, докато пазарувате. Знаейки колко пари са твърде много за харчене, ще ви попречи да губите времето си, като разглеждате вани, които дори не можете да си позволите.

Също така е добра идея да определите предварително как ще бъде монтирана вашата нова вана. Ако планирате професионалист да инсталира новата вана вместо вас, ще трябва да имате предвид допълнителните разходи. Въпреки че може да искате да избегнете плащането на професионален изпълнител, може да се наложи да го направите. Има редица изпълнители на бани, които са специализирани в подмяната на вани. Всъщност някои буквално поставят нова вана точно върху старата. Може да е възможно да направите това сами, но в повечето случаи ще откриете, че професионален контактьор може да монтира новата ви вана само за няколко часа.

Независимо дали решите да инсталирате собствена вана или да накарате професионалист да го направи вместо вас, ще трябва да намерите нова вана, която да закупите. Ако търсите старата си вана да бъде премахната напълно, вероятно ще откриете, че имате повече възможности. Когато нова вана замени стара вана, ваните трябва да бъдат приблизително с еднакъв размер или стил. Следователно, ако ремонтирате банята си с надеждата да получите „нова“ баня, може да търсите нещо различно. За твое щастие все още имаш неограничен брой възможности.

В Съединените щати най-често монтираните видове вани включват традиционните, които също са известни като стандартни вани. Тези вани често са свързани точно към стената, поставени в ъгъл и стоят директно на пода. Хубавото на повечето традиционни вани е, че те са сравнително достъпни. Можете да закупите традиционна вана само за двеста долара. Ако търсите комфорт, вместо цена, може да искате да разгледате спа подобни вани или дори масажни вани. Тези вани, както можете да предположите, струват повече от повечето други. Много масажни вани или подобни на спа вани се продават на дребно за около една или две хиляди долара. Ако търсите модерна, стилна вана, може да предпочетете да притежавате свободностояща вана. Свободностоящите вани могат да струват само петстотин долара, но могат да достигнат и хиляди.

След като решите кой тип вана искате да закупите, ще трябва да вземете решение за конкретна вана. Може би най-добрият начин да направите това е да започнете да пазарувате. Може да ви е по-лесно да вземете решение, когато видите настроените дисплеи за вана. За богат избор от вани, включително дисплеи, ви съветваме да проверите в някой от местните магазини за подобряване на дома.

Избор на нова вана