Ремонтът на банята и водопроводната инсталация са съществена част от всеки проект за подобряване на дома. Те не само повишават стойността на вашия имот, но и подобряват ежедневното ви качество на живот. Независимо дали искате да инсталирате нов душ, да надстроите тоалетната си или просто да подобрите цялостния си дизайн на банята, правилната фирма за ВиК и ремонт на баня може да направи всичко различно.

В ЛС БИЛД ЕООД ние сме специализирани в предоставянето на първокласни ремонти на бани и водопроводни услуги както за собственици на жилища, така и за фирми. Нашият екип от опитни професионалисти притежава уменията и експертизата, необходими, за да вдъхне живот на вашата визия. От планирането и проектирането до монтажа и поддръжката, ние ви покриваме всяка стъпка от пътя.

Независимо дали искате да обновите остаряла баня или просто искате да подобрите функционалността на вашето пространство, ние предлагаме широка гама от услуги, за да отговорим на вашите нужди. Нашите услуги за ремонт на баня включват:

Инсталации за душ и вана
Подмяна на тоалетни
Инсталации за мивки и умивалници
Облицовка и подови настилки
Осветление и електрически подобрения
Решения за шкафове и съхранение по поръчка


В допълнение към нашите услуги за ремонт на баня, ние предлагаме и ВиК услуги, за да гарантираме, че вашият дом работи гладко и ефективно. От поправка на спукани тръби до инсталиране на нови бойлери за топла вода, нашият екип е оборудван да се справи с всички ваши водопроводни нужди.

В ЛС БИЛД ЕООД разбираме, че проектите за подобряване на дома могат да бъдат стресиращи. Ето защо ние се стремим да направим процеса възможно най-лесен и без стрес за нашите клиенти. От началото до края ние ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да гарантираме, че вашият проект ще бъде завършен навреме и в рамките на бюджета.

В ЛС БИЛД ЕООД ние вярваме, че вашият дом трябва да бъде място за комфорт и релакс. Ето защо ние се гордеем с предоставянето на най-висококачествените ремонти на бани и водопроводни услуги в бранша. С нашия ангажимент към удовлетвореността на клиентите можете да ни се доверите да превърнем вашата баня в пространството на вашите мечти.

Така че, ако сте готови да пренесете ремонта на банята и водопроводните си нужди на следващото ниво, свържете се с ЛС БИЛД ЕООД днес. Нашият екип е готов да работи с вас, за да направи дома ви по-удобен, ефективен и красив.